Szolgáltatások

Külső mosás

Vegyszeres előkezelés, tisztítás magas nyomású mosóberendezéssel, tisztítás szivaccsal, szárazra törlés.

Belső takarítás

Porszívózás, műanyagápolás, ablaktisztítás.

Rovareltávolítás

Külön erre a célra kifejlesztett oldószerrel történő kezelés a rovarral erősen szennyezett felületeken.

Felnitisztítás

Az alufelnik kezelése felnitisztító vegyszerrel, az erősen rárakódott ferodol- és rozsdamaradványok eltávolítása végett.

Külső műanyagfelületek ápolása

Az autón található külső műanyagfelületek kezelése, minek eredményeképpen ezek a felületek visszakapják eredeti, természetes fényüket és jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Külső viaszolás - guruló gyöngy

Az autó tisztítását követően a guruló gyöngyöt a még vizes felületre permetezzük, ezt követően történik a szárazra törlés. A kezelés különösen ápolt hatást eredményez és nehezebben koszolódik a felület.

Bőr-, műbőrápolás

A belső bőr és műbőr felületek ápolása, konzerválása.

Gyanta-, matrica-, kátrányeltávolítás

Azon szennyeződések eltávolítása speciális, a lakkozást nem sértő vegyszerrel, melyek a külső mosás során nem távolíthatók el.

Polírozás

Háromfázisú gépi polírozás, mely során az első két fázisban az erre kifejlesztett csiszoló hatású pasztát alkalmazva a lakk felületét elsimítjuk, így egy tükörfényes, karcolásmentes felületet hozunk létre. Az utolsó fázisban egy lakk-konzerváló készítménnyel kezeljük a felületet, ami hosszú ideig biztosít vízlepergető hatást, UV védelmet és hosszú időn át tartó fényességet.

Kárpittisztítás

Az autó belső kárpitján keletkező szennyeződések elvátolítása speciális vegyszerek és kárpittisztító gép segítségével. A szolgáltatás magába foglalja a belső műanyagok ápolását és ablaktisztítást.

Motormosás

A gépkocsi motorterének tisztítása a rárakódott olajos és egyéb szennyeződésektől. A folyamat elején az elektromos részek kezelése történik egy víztaszító hatású készítménnyel, majd vegyszeres kezelést követően nagynyomású mosóberendezéssel zajlik a motortér tisztítása. Végezetül nagynyomású levegővel fújjuk ki a vizet a nehezen hozzáférhető helyekről és elektromos részek környékéről.

Kerékmosás

Kerékmosás + gumiápolás

Habos külső mosás

Gumiabroncs ápolás

Az autó umiabroncsainak kezelése, minek eredményeképpen ezek a felületek visszakapják eredeti, természetes fényüket és jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Kédergumik ápolása

Az ajtók mögött található szigetelő gumik kezelése, ami különösen a téli időszakokban ajánlott, védi a felületet a fagy okozta keményedéstől, repedezéstől, megőrizve ezzel a hatékony szigetelést.

Keményviasz

A lakkfelületek kezelése teflontartalmú lakk-konzerváló készítménnyel, ami hosszú ideig biztosít vízlepergető hatást, UV védelmet, és hosszú időn át tartó fényességet, továbbá véd a maró hatású szennyeződésektől, mint a madárürülék és a téli sózott utakon való használat során lerakódó sótól.

Szezonális gumiabroncstárolás

Ózonos klímatisztítás

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének.

Nanotechnológiás bevonat

A nanotechnológiás bevonat megóvja autóját a használat során keletkező esztétikai károsodásoktól, mint az apróbb karcok, beleégett rovarszennyeződés, felnire égett fékpor és rozsda, illetve tökéletes UV védelmet biztosít a lakkozásnak.

Kerámia bevonat

Használt gumiabroncs átvétel

Gumiszerelés

 

külső műanyagfelületek ápolása

kárpittisztítás

motormosás