Szolgáltatások

Külső mosás

Vegyszeres előkezelés, tisztítás magas nyomású mosóberendezéssel, tisztítás szivaccsal, szárazra törlés.

Belső takarítás

Porszívózás, műanyagápolás, ablaktisztítás.

Rovareltávolítás

Külön erre a célra kifejlesztett oldószerrel történő kezelés a rovarral erősen szennyezett felületeken.

Felnitisztítás

Az alufelnik kezelése felnitisztító vegyszerrel, az erősen rárakódott ferodol- és rozsdamaradványok eltávolítása végett.

Külső műanyagfelületek ápolása

Az autón található külső műanyagfelületek kezelése, minek eredményeképpen ezek a felületek visszakapják eredeti, természetes fényüket és jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Külső viaszolás - guruló gyöngy

Az autó tisztítását követően a guruló gyöngyöt a még vizes felületre permetezzük, ezt követően történik a szárazra törlés. A kezelés különösen ápolt hatást eredményez és nehezebben koszolódik a felület.

Bőr-, műbőrápolás

A belső bőr és műbőr felületek ápolása, konzerválása.

Gyanta-, matrica-, kátrányeltávolítás

Azon szennyeződések eltávolítása speciális, a lakkozást nem sértő vegyszerrel, melyek a külső mosás során nem távolíthatók el.

Polírozás

Háromfázisú gépi polírozás, mely során az első két fázisban az erre kifejlesztett csiszoló hatású pasztát alkalmazva a lakk felületét elsimítjuk, így egy tükörfényes, karcolásmentes felületet hozunk létre. Az utolsó fázisban egy lakk-konzerváló készítménnyel kezeljük a felületet, ami hosszú ideig biztosít vízlepergető hatást, UV védelmet és hosszú időn át tartó fényességet. Az árakat az autó allapota határozza meg!

Kárpittisztítás

Az autó belső kárpitján keletkező szennyeződések elvátolítása speciális vegyszerek és kárpittisztító gép segítségével. A szolgáltatás magába foglalja a belső műanyagok ápolását és ablaktisztítást.

Motormosás

A gépkocsi motorterének tisztítása a rárakódott olajos és egyéb szennyeződésektől. A folyamat elején az elektromos részek kezelése történik egy víztaszító hatású készítménnyel, majd vegyszeres kezelést követően nagynyomású mosóberendezéssel zajlik a motortér tisztítása. Végezetül nagynyomású levegővel fújjuk ki a vizet a nehezen hozzáférhető helyekről és elektromos részek környékéről.

Kerékmosás

Kerékmosás + gumiápolás

Habos külső mosás

Gumiabroncs ápolás

Az autó umiabroncsainak kezelése, minek eredményeképpen ezek a felületek visszakapják eredeti, természetes fényüket és jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Kédergumik ápolása

Az ajtók mögött található szigetelő gumik kezelése, ami különösen a téli időszakokban ajánlott, védi a felületet a fagy okozta keményedéstől, repedezéstől, megőrizve ezzel a hatékony szigetelést.

Keményviasz

A lakkfelületek kezelése teflontartalmú lakk-konzerváló készítménnyel, ami hosszú ideig biztosít vízlepergető hatást, UV védelmet, és hosszú időn át tartó fényességet, továbbá véd a maró hatású szennyeződésektől, mint a madárürülék és a téli sózott utakon való használat során lerakódó sótól.

Szezonális gumiabroncstárolás

Ózonos klímatisztítás

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének.

Nanotechnológiás bevonat

A nanotechnológiás bevonat megóvja autóját a használat során keletkező esztétikai károsodásoktól, mint az apróbb karcok, beleégett rovarszennyeződés, felnire égett fékpor és rozsda, illetve tökéletes UV védelmet biztosít a lakkozásnak.

Kerámia bevonat

Használt gumiabroncs átvétel

Ultra Nano bevonat

Gumiszerelés

 

rovareltávolítás

felnitisztítás

bőr-, műbőrápolás